Hard tikt de regen op onze caravan!!! - Reisverslag uit Almograve, Portugal van Frans en Martine Ampt/Westende - WaarBenJij.nu Hard tikt de regen op onze caravan!!! - Reisverslag uit Almograve, Portugal van Frans en Martine Ampt/Westende - WaarBenJij.nu

Hard tikt de regen op onze caravan!!!

Door: Martine

Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine

27 Oktober 2006 | Portugal, Almograve

Hoi daar!
En jawel.... Hier heeft het ook geregend... en veel! Veel regen is dus ook hier zeker mogelijk. Het is wel af en toe een bui, maar dat betekend dan ook meteen een plensbui en veel wind! Wel gezellig als je binnen zit maar om naar buiten te gaan heb je zeker je regenpak nodig. Die hebben we dan ook al aangehad om palen te zetten voor de toekomstige wei! Op zich niet verkeerd een natte zandgrond om palen te zetten omdat het in droog zand moeilijk gaat. Inmiddels zijn we met de wei al lekker opgeschoten. Das maar goed ook want de hondjes zijn er al eens vandoor gegaan. Het wordt tijd voor een goede stroomdraad zodat ze hun grenzen weer kennen. Tot nu toe waren ze erg trouw, maar al die beestjes en de omgeving begint wel aantrekkelijk te worden voor ons tweespan!
We hebben deze week hulp gehad van Jan en Annet, altijd leuk!
Jan heeft zijn steentje bijgedragen met het aanleggen van de afwatering, erg toepasselijk klusje na al die regen. Hopelijk de volgende keer beter weer voor jullie!
Inmiddels schijnt het zonnetje weer en kan het land weer een beetje drogen, want de mais moet er nog af.
Wat trouwens ook een leuk nieuwtje is... De ´nieuwe´ Deutz is gearriveerd! Vorige week op pad voor een tweedehands trekker en nog gevonden ook! Normaalgesproken is het erg moeilijk hier wat goeds te vinden maar we zijn erg blij met de extra paardenkrachtjes! (Voor de kenners onder ons: Deutz agrisun 120 pk, van 2003) (Goed he Kiel!?)
Nu is het weer even studeren... We hebben om de beurt les (dat is waar we ook kunnen internetten) dus tot de volgende keer!!!
Groetjes frans en Tien

• 27 Oktober 2006 - 19:14

Frank En Anne:

Hee portugezen,

Leuk hoor een nieuwe cabrio Agrosun!
    Jullie zijn dus nog lekker aan het klussen daar. Lekker hoor. Frans, leuk weer effe contact te hebben gehad.

Veel succes daar!
    Groeten uit de Wieringermeer.

• 27 Oktober 2006 - 22:45

Michel:

Beste Frans en Martine,

Dat is leuk z`n site.Ik begrijp dat het goed met jullie gaat,en daar zijn wij erg blij mee.We missen je natuurlijk wel,en vooral Bas vraag nog steeds of Martine er ook is omdat hij de patrol ziet staan.We wensen jullie veel plezier, geluk en koeien daar, en we volgen natuurlijk de site.Groeten Michel en Astrid en alle meiden en kids van kinderopvang de Hooijbergh

• 28 Oktober 2006 - 06:02

Toby:

helemaal goed die trekker zeg! Ziet er echt puik uit! ennuh...dat gastenverblijf ook! nou lekker veel foto's maken!

dikke zoen toby en jeroen

• 28 Oktober 2006 - 07:51

Sam:

Die Fiat is ook best mooi...

• 29 Oktober 2006 - 10:50

Natasja:

Hey!
    Mooi trekkertje hoor!
    Wist trouwens niet dat jullie ook mais hadden...heb ik niet zien staan in het moestuintje..
    Hoop dat het snel weer beter weer wordt bij jullie,anders wordt het wel lastig stroomdraad spannen denk ik???
    Nou tot mails en succes met de lessen hé!
    xxx mich en natas

• 29 Oktober 2006 - 15:54

Adrim En Bert:

Lieve aankomende portugeesjes
    dank voor jullie berichten; we wensen jullie beidenb alle succes toe met jullie bezigheden en natuurlijk ook met elkaar.
    Hier in Geldrop gaat alles naar wens; we zijn net nog even langs Karin en benny gelopen; ook veel groetjes van hen.
    Ons huisje is ondertussen ook klaar.
    Tot een volgende keer en veel lieve groejes.
    Adri en Bert

• 30 Oktober 2006 - 08:29

Ruud En Monique:

Hoi Frans en Martine
    wat een mooi optrekje hebben jullie, we hebben net met jacob en Lia en carmen en Nicky de film gekeken van Jan en Annet die zijn net terug van jullie, we hebben echt een gezellige avond gehad,lekker portugees wijntje erbij en erg leuk om de film te zien. Ruud is jaloers op jullie Douche (wil zo ruilen) midden in de natuur.
    ben bang dat mijn badkamer er ook aan moet geloven. tja wat jullie film al niet teweeg brengt he.

we wensen jullie heel veel geluk, met alles en
    we zullen vast nog veel van jullie horen.

groetjes Ruud en Monique Scholten.

• 31 Oktober 2006 - 20:49

Annelies:

jongens, ik ben jaloers, heel stoer wat jullie doen. succes!!