De bouw van start... - Reisverslag uit Almograve, Portugal van Frans en Martine Ampt/Westende - WaarBenJij.nu De bouw van start... - Reisverslag uit Almograve, Portugal van Frans en Martine Ampt/Westende - WaarBenJij.nu

De bouw van start...

Door: Martine & Frans

Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine

17 Oktober 2007 | Portugal, Almograve

We melken nu een paar maanden en het is tijd voor het volgende project: de melkstal. We melken lekker in de 1x 10, maar het is natuurlijk de bedoeling dat we straks in een "echte" melkstal gaan melken. Op het moment wordt er gewerkt aan een 2x 12. De eerste muren staan inmiddels.
Over het algemeen kun je wel zeggen dat hier op een andere manier gebouwd wordt, dus hier en daar wat degelijke "hollandse" aanpassingen zijn in onze ogen wel verstandig. Maar ook hier hebben we vertrouwen in dat het goed komt. De jongens zijn iedere dag van 8 tot 5 aan het werk dus gaan we rustig door. Onze muren worden in ieder geval strak, want smeren kunnen ze netjes! Bekijk de foto's maar, en we houden jullie op de hoogte!

• 17 Oktober 2007 - 06:35

Stan:

Ziet er goed uit.
    Wanneer gaat het hoogste punt bereikt worden? dan is er toch wel pannebier, eh?

Groeten Stan

• 17 Oktober 2007 - 07:42

Leendert :

Super! Ik kom binnenkort wel voegen.

Groeten uit nat Nederland

• 17 Oktober 2007 - 18:08

Mama:

zo,nu hebben we tenminste beeld bij de verhalen!mooi hoor!t schiet al lekker op.
    groetjes van ons.

• 17 Oktober 2007 - 18:18

Carmen:

Heeej Luitjes!!

Ziet er goed uit hoor!! Wat gaat dat hard, voor op zijn portugees =P.. Of valt 't tegen? Zijn het foto's van de laatste 6 weken?

Groetjes en dikke kuss!!

• 18 Oktober 2007 - 10:02

Linda:

he hoi,

Ziet er goed uit zeg, leuk allemaal.
    bevalt het jullie nog goed daar?
    En hoe gaat het met de taal?

x

• 18 Oktober 2007 - 20:37

Ard En Pauline:

Wordt erg mooi. Net zo groot ongeveer als die van ons...! Genieten jullie nog een beetje? We bellen

• 20 Oktober 2007 - 18:35

Nico:

Lekker bezig. Wel bijzonder, al dat beton met zo'n molen. Maar dan geniet je er wel het meeste van zeker...

• 20 Oktober 2007 - 20:31

Laura:

ziet er goed uit zeg, wat een mooi project is het! geniet er van, we moeten binnenkort maar es komen met de meiden!

• 21 Oktober 2007 - 11:05

Toby En Jeroen:

Whau dat lijkt al een beetje op een stal ja. Die pijpensnijder ziet eruit als een leuk speeltje!Nou ik hoop dat je genoeg pepers heb voor in de konten van de portugeesjes! Zet 'm op. dikke zoen To en Jeroen

• 18 November 2007 - 19:24

Karin:

Hallo

Lang geleden dat ik iets van me heb laten horen waarvoor sorry!

Zie dat jullie druk bezig zijn met de op- en uitbouw van jullie bestaan - leuk!

Hopelijk gaat alles goed met jullie?!

Hier in het Eindhovense gaat het prima. Net terug van een heerlijke vakantie in Mexico en afgelopen maandag begonnen met m'n nieuwe baan - ja ja ik vond het nog niet genoeg qua veranderingen afgelopen jaar haha.. nee gaat allemaal super, heerlijk om me weer ergens in te kunnen storten!

Veel groetjes van je nichtje Karin

• 25 November 2007 - 18:06

Jan En Diete:

Succes met de nieuwbouw van je stal! Leuk weer ns wat foto's te zien.
    groeten, ook aan die hollandse jongens.

• 25 November 2007 - 20:21

Bert En Adri:

naar we hopen zijn jullie nu weer compleet en kunnen de zaken weer vlot worden aangepakt. Hat zal voor Martine wel niet meevallen om de thuissituatie goed te verwerken.
    We verwachten dat jullie er samen in goede verstandhouding uit zullen komen.
    Ja, het valt niet meeom in zo'n situatie ver van huis te zijn. Sterkte Martine.
    Gelukkig gaat Adri regelmatig naar Corrie toe om haar lievelingszus een hart onder de riem te steken.
    Hier in Geldrop gaat het heel goed; we zijn ons langzamerhand aan het voorbereiden op de surprise voor 9 december.
    dat doen we dus nog altyd samen, wel leuk maar altyd weer een opstakel wat klaar te maken,je creativiteit zakt soms tot onder het peil.Lieve mensen hou je taai na je eerste wat spannend jaar ,en moeilijkheden die je natuurlijk tegenkom ,gaat het nu steeds beter zul je zien,ik zeg dit met een beetje ervaring. blijf bezig met je taal want wat potugese vriendschappen is altyd welergens goed voor.Dikke kus van Adri en Bertuit geldrop