Fijne feestdagen
Door: Martine & Frans
Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine
24 December 2007 | Portugal, Almograve
De feestdagen komen er weer aan! Dat betekend voor ons 1 dag kerst, mooi weer, lekker eten en even geen bouwvakkers...
Wij zijn de komende week in de nieuwe melkput te vinden, we gaan lekker zelf aan de gang nu. En we kijken uit naar 2008!
We wensen iedereen een fijne kerst toe en een jaar vol liefde, gezondheid en geluk!
Liefs Frans en Martine
24 December 2007 - 19:59
Ini En Reindert:
Jullie ook veel geluk en een mooi en succesvol 2008 -
25 December 2007 - 17:39
Adri En Bert:
Martine en Frans Fijne feestdagen en weer een goede start in 2008. Er is afgelopen jaar veel gebeurt daar in Odimera, en we hopen dat alles natuurlijk goed blijft gaan met jullie zelf en het bedrijf .Morgen komen de kids hier ontbijten of liever wat brunsen,dus we maken er weer wat gezelligs van .Ik heb de laatste les babymassage gegeven, en ga dus mijn werkzaamheden langzaam wat afbouwen,ik hoef ook niet tot mijn 70ste door te bli
jven gaan ,vind je ook niet?
Lieve mensen het gaat juillie goed en nogmaals de beste wensen. Muchos besitos de Adri en Bert -
25 December 2007 - 22:09
Piet En Vera:
bom ano novo com felicidade, amor, saude e trabalho.
os cumprimentos e beijinhos! -
27 December 2007 - 14:40
Nicolette:
Van harte met al jullie ontwikkelingen.Ik vind het echt bewonderingswaardig hoe positief jullie altijd zijn. Echte doorzetters en een voorbeeld voor vele hoop ik!
Ga zo door Frans & Martine!
Veel liefs Nicolette -
27 December 2007 - 18:57
Nanda :
Dag lieve Martine,
Ik wens jullie al het goeds voor 2008! Aan de foto's te zien gaat het erg goed bij jullie. Fijn hoor. Hier gaat alles prima. Zal snel weer eens wat mailen.
Kus ex college Nanda ;-) -
29 December 2007 - 17:35
Karin Van Rooij:
Hoi saampjes
Hopelijk hebben jullie fijne kerstdagen gehad.
Ook van mij alvast de beste wensen voor 2008, met veel geluk, liefde en gezondheid!
Liefs Karin -
01 Januari 2008 - 19:51
Toby & Jeroen:
Wij wensen jullie ook een heeel spetterend 2008 toe.
Met veel spetterende koeien! (hihi)
Een hele dikke zoen van Toby en Jeroen -
04 Januari 2008 - 08:29
Annelies Wiebenga:
LIEVE FRANS EN MARTINE,
EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!! SUCCES MET JULLIE BEDRIJF IN HET HEERLIJKE PORTUGAL.
KUS ANNELIES -
11 Januari 2008 - 16:41
Je Tante Adri:
Martine ik ben een weekje bij je moeder geweest en dat was harstikke gezellig . zelfs nog een kaartje gelegd en potjes jachee gespeeld, dat deed ons goed na al die zware dagen van buikpijn en rot gevoelens,ietsje beter gaat het gelukkig wel ,wat is het toch fijn om zo wat daagjes met zusjes samen te zijn dat voelde echt goed .En dan die sammie dat is toch wel een heel begaafd hondje zo wijs als ie is . en jouw moeder lijkt wel een dieren fluisteraar,praten met de kip ,en met sam natuurlijk .Zo te horen hebben juillie het erg druk met de beestjes. Fijn dat het allemaal lekker loopt .Wel vroeg op he lijkt me in deze tijd wel heftig .Alles kan hoor Martine in het klooster waren we een uurtje later maar het lukte, vroeg naar bed he meisie .heel veel liefs ,van je tante uit brabant.kusjes Adri -
20 Januari 2008 - 10:36
Robin En Zelda:
he frans en martine
We vinden het fantastisch om te zien en te lezen wat jullie allemaal ervaren, beleven en ondernemen. Ik vind het knap. Had de de laatste jaren al een paar keer gekeken maar nog nooit een berichtje geschreven dus nu maar even (het is nu toch ook pisweer). Ik wens jullie heel veel succes het komende jaar, en hoop jullie nog een keer op te zoeken in de toekomst.
Groetjes robin zelda en de kids -
28 Januari 2008 - 02:28
Gidi:
Hoi,
Bedankt voor je berichtje. Ja gaat zeker goed hier. Maar zie aan de fotos dat jullie ook genoeg om handen hebben!
Gaaf hoor om te zien.
Ja inderdaad, februari feestje ben ik niet van de party. Dat kan echt niet natuurlijk maar goed, volgend jaar maar weer.
Succes het komend jaar met alles.
Het allerbeste.
Gr
Gidi -
01 Februari 2008 - 14:26
Marjo :
Hey Martine en Frans
Wauw ik had een paar maanden niet gekeken op jullie site. Wat een veranderingen zeg. Jullie heb al veel bereikt in anderhalf jaar. Lijkt me ook wel fijn. Tante diny, pa en ma, zijn weer naar je ouders, Martine. Even familieweekend houden. Met ons gaat alles goed in het zuiden des lands. Morgen begint de carnaval weer, morgen toch maar effies naar de optocht gaan kijken en wat gaan drinken. Een heel fijn weekend en veel succes met alles.
Veel liefs Marjo. -
04 Februari 2008 - 19:48
Linda:
Heee,
Hoe is het nu??
xx -
17 Februari 2008 - 18:17
Robert En Klaartje :
Even op de site gekeken. robert vond de stal vet hoog! mooi hoor... omdat hij dacht dat jullie niet zo hoog mochten bouwen. Heb je al nieuwe fotos! of moeten we wachten totdat we er zijn haha!! nou groetjes klaartje en robert -
29 Februari 2008 - 20:24
xx -
27 Maart 2008 - 18:31
Marjo:
Hey Martine en Frans
Nog bedankt voor jullie leuke kaartje. Ja nieuws gaat snel ook al moet het naar de andere kant van Europa. Buik begint al wat boller te worden en langzaam komt het besef dat het straks allemaal echt anders is met een kleintje erbij. We hebben nog even voorbereidingstijd. Goed veel groeten en succes nog met de bouw.
Liefs Marjo en Hugo.