Boa noite!
Door: Martine en frans
Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine
14 Oktober 2006 | Portugal, Almograve
Alles goed hier, hoe is het bij jullie? Lekker weertje? Hier nog steeds, maar ze zeggen dat het gaat veranderen...
Inmiddels is de container heelhuids aangekomen en uitgestald. Je kan wel op de fotos zien dat dat nog een hele klus was voor de fiat! Maar we zijn weer superblij met alle spulletjes uit nederland. De eerste palen voor de wei zijn gezet met onze nieuwe palenboor en voor de schijfeg hebben we toch echt meer pk tjes nodig.
Zo zijn we lekker bezig. De douche wordt maandag (zeggen ze) echt gemaakt dus dan kan ons bezoek volgende week ook hopelijk lekker douchen!
Frans heeft zijn verjaardag hier gewoon leuk kunnen vieren met wat nederlanders, was erg gezellig! 70 aardbeienplantjes gekregen, dus we moesten ´verplicht´ met een moestuin beginnen! Na 1 week staan inmiddels ook de uitjes en worteltjes boven en de courgette komt ook kijken. In 1 dag van 0 tot 1 cm gegroeid! Waar zie je dat nog meer in oktober!!!Da´s toch leuk.
Bedankt nog voor alle kaartjes en belletjes en wij gaan er weer van tussen! Groetjes voor iedereen!
Kus van ons
14 Oktober 2006 - 19:00
Carmen:
Heej luitjes!!
Wat wordt het al leuk man!! Wow nu al!! Ken je na gaan dan ben je er nog maar net!.. Echt leuk!! Ik kijk er al naar uit dat ik het weer kan bewonderen en hoe met eigen ogen kan zien hoe hard het al is opgeschoten! Ik probeer nog steeds 2e week van de kerstvakantie te komen, als het jullie ook past natuurlijk! Nou ik ga zo naar de black en eerst nog ff naar de dijk met een groepje ( de kelder leegmaken ) haha.. Nou de groetjes en tot snel!!
Dikke kus -
14 Oktober 2006 - 20:08
Rens:
Hee Ampt en martine,
leuk weer wat over jullie vorderingen te horen! Frans jij nog gefeliciteerd he! Zo te horen gaat t allemaal voorspoedig....Geweldig!!
Hoe gaat t met t fietsen, moet vast goed gaan in jullie nieuwe shirts!!
Nou, ik spreek jullie gauw weer, ik ga nu ff lekker een biertje drinken op een verjaardag en morgen met volle moed en een aantal vlotte jongens uit de wieringermeer het parcour van schoorl afleggen....
Groet Kooijman zelf... -
14 Oktober 2006 - 21:21
Josien:
Hey hallo,
Het heeft even geduurd voordat ik op jullie site kon komen, maar ben nu helemaal bijgelezen. Erg leuk om te horen dat het zo goed gaat allemaal daar, en vooral dat jullie het naar je zin hebben.We missen je wel tijdens het voetballen hoor.....(de laatste wedstrijd was DRAMA!!) Ik blijf alles volgen, en zal afentoe even een ber. achter laten, blijf je ook nog een beetje op de hoogte van de voetbal-weetjes. Succes daar, en geniet ervan.
kus josien -
16 Oktober 2006 - 13:40
Diete:
Het ziet er al huiselijk uit, met de serre/ partytent voor jullie caravan!! Goed te lezen dat jullie het naar je zin hebben. Leuk dat je op de school kunt helpen, Martine. -
16 Oktober 2006 - 18:57
Erwin:
héé Frans en Martine,
wat voor peen hebben jullie eigenlijk gezaaid?! dat wordt allemaal weer lekker uit 'eigen tuin'. Martine, als je die worteltjes net zo lekker weet te maken als je tomaatjes van de dijk, dan komt het helemaal goed. Met jullie kippen gaat het ook goed, op hun hoogtevrees na dan, hier op wieringen. Alleen moet het legritme d'r effe goed inkomen, tijd voor een lampje denk ik. Lukt het wat met het afhekken? 't Is nog een beetje oefenen voor de grote klus denk, wanneer de mais erafgaat. Dan wordt het natuurlijk echt buffelen.
Per volgende week breidt de woonruimte bij jullie weer flink uit,hoorde ik. Stelletje kampers! Nou, goed te horen/lezen dat het lekker gaat bij jullie. Hier ook trouwens.
groeten Erwin en de fam -
16 Oktober 2006 - 19:23
Karin:
he tien en frans hier even een berichtje vanaf de dijk. wat leuk om te lezen en te zien dat het allemaal zo goed gaat.
wat is het leuk geworden allemaal, mooie partytent hoor lekker groot
hoe is t met de hondjes gaat ie wat? wat een lieve foto.
vordert het al met de taal tinus??
ben blij dat de kaart was aangekomen,niet helemaal op tijd was wel jammer.
nou succes met alles veel plezier en met de moestuin natuurlijk eet er maar lekker van.
doeiiiiiiii gr x van ons -
16 Oktober 2006 - 20:15
Karien En Familie:
Hey Frans en Martine, Leuk om alles weer even te lezen. Zijn we weer op de hoogte. Zwembad met duikplank, elke avond fles wijn, zon, lekker eten(de moestuin vordert..), ik krijg er bijna zin in. Wat een vakantiegevoel, maar het zal ook hard werken zijn voor jullie!! Bij ons thuis is het erg druk, ze zijn aan het aardappels rooien. Nu maar hopen dat het voor de regen eruit is, want ze voorspellen weinig goeds..
Ik hoorde van Stan al dat Martine op een school bezig was. Leuk joh! Gaat het heel veel anders dan in NL? Ik werk alleen op do en vrij vast op een school in Hauwert. Verder geen invalwerk, dus dat is balen. Maar ik kan me nu uitleven op de trekker!! Groetjes en liefs van de bewoners aan Oudelanderweg 15. -
17 Oktober 2006 - 00:08
Natasja:
Hey Portugeesjes!!
Ziet er allemaal heel goed uit daar zeg!!
Fijn idee dat het allemaal zo wil vlotten!!
Hier in het herfstachtige nederland gaat alles zijn gangetje!Nog 2 weekjes werken en dan lekker vakantie.Gaan 8 dagen naar La Palma,echt aan toe!
Dikke kus natas en michael -
19 Oktober 2006 - 18:04
Marjo:
Hey Martine
Wauw dat ziet er allemaal al goed uit. Hard gewerkt afgelopen weken. Stap voor stap iets meer 'comfort'. Wij klussen vooral in huis en het wordt hier al lekker koud in de ochtend en avond. Succes met alles en tot mails. Groet Marjo -
20 Oktober 2006 - 14:31
Rianne:
Hey Tinus en Frans!!Al helemaal klaar voor de logees uit Nederland?Leuk joh, kunnen ze alles in het echt zien ipv op foto's!!Nou geniet lekker met zn allen!!
Liefs Rianne -
20 Oktober 2006 - 14:45
De Raasjes:
Hee buurtjes!!
Alles goed daar in Portugal? Hier wel hoor! Inmiddels is de Prinsverkiezing weer geweest. . . altijd spannend!!
Voor de rest zijn we nu druk bezig met de overname van het bedrijf, druk druk druk. . .
We wensen jullie veel succes met alles, en komen gauw weer een keertje kijken op jullie site!
Groetjes Gertjan, Marlies en Isa -
24 Oktober 2006 - 18:45
Robert:
hoi Tien en Frans, hoe is tie? Klinkt allemaal goed met je groente! nou alleen nog wat vlees..... Voor ik het weer vergeet, Frans nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!!!!! Tien jij natuurlijk net zo goed hè! Ik zal zo ook effe de foto`s bekijken of er nog nieuwe bijstaan. Hier gaat verder alles goed hoor, ben nog erg verliefd!!!!!!
Met Klaartje gaat ook alles okè en samen nog veel beter. Ben blij dat het bij jullie ook zo lekker gaat.
Nou ga maar weer eens spreek jullie snel weer.
De groente en tot sinas
Robert en Klaartje -
24 Oktober 2006 - 18:50
Robert:
Fantastische foto`s joh!!!!!!! Ga er maar snel nog meer maken!!!!!!! mzzl.