Hoi allemaal!
Door: Martine
Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine
01 November 2006 | Portugal, Almograve
En wat zijn de vorderingen...
De mais is er al deels af! Erg leuk want Frans kan zich uitleven op de Deutz met de schijfeg en ik kan eindelijk het land eens goed bekijken (en vooral ons uitzicht)! Nog een paar daagjes denk ik, dan is het klaar.
De eertste wei is bijna klaar...
Deze week gaat er weer een vrachtje vanuit nederland hiernaartoe met de laatste spullen. Stan en Blom zijn goed bezig met verzamelen en inladen. Super! Waarschijnlijk komt het volgende week aan, dus dan kunnen we weer uitpakken!
Verder loopt alles wel lekker, we zijn al aardig gewend. Zelfs wezen stappen met ander stel van het weekend!!! Jaja, ben blij dat dat hier ook nog voor komt!... Leuke discotheekje/bar ontdekt, en gelukkig ging de klok achteruit!
nou, tot de volgende keer maar weer!
Groetjes ons!!!
01 November 2006 - 18:24
Chris:
Hey is het mooi in portugal??? -
01 November 2006 - 19:57
Marcia:
Hé Martine, Tudo Bem? (zo schrijf je dat toch?)Lekker dat jullie zo opschieten met alles! Hoe gaat het met Portugese les? Ik heb ooit spaans gehad op school, dat vond ik altijd erg leuk, alleen jammer dat ik er nooit wat mee kan. Ben nu bijna alles verleerd... Met voetbal gaat het nog steeds lekker, we staan op dit moment in het midden van de lijst, met 2 wedstrijden minder gespeeld, dus dat is wel goed. Afgelopen zondag hadden we 3-2 gewonnen van Schagen! Nou succes daar en tot horens!!
Xxx Marcia -
04 November 2006 - 15:30
Hester:
Jeetje wat hebben jullie ontzettende leuke honden mee!! Thuis zitten onze bejaarde boxers op ons te wachten ! helemaal leuk. Grappig dat we elkaar maar 1 keer hebben gesproken in het internetcafe en jullie school en leuk dat je er wat op hebt gezet bij ons. De fles en het speeltje kunnen we niet meer ophalen, we zitten inmiddels in de ALgarve. Misschien kunnen jullie de fles gebruiken voor later om de koeienmelk in te doen voor jullie koter... Ik wil nogmaals zeggen dat ik het heel stoer vind van jullie, deze onderneming en ik hoop oprecht dat jullie heel gelukkig worden hier. Wij hebben inmiddels een stukje van de Algarve ontdekt. Ook weer erg mooi, wel meer grijze postduiven hier maar die zijn ook heel gezellig. Nou geniet van alles wat er gebeurt , maak er iets moois van!!
Groet Hester Bas en Puk -
15 November 2006 - 00:00
Natasja:
Hallo!
Leuk weer nieuwe foto's!
Jullie zien er goed uit!
Ben benieuwd wanneer de eerste "echte"koeien er staan?!
Wij hebben een heerlijk weekje op La Palma gehad!
Veel knuffels Tas
15 November 2006 - 18:08
Linda:
He meis,
Super zeg die foto's van je en om te horen dat je het naar je zin hebt daar.
Ik zal je binnenkort ff mailen wat ik in het smsje belooft had. We hebben vanaf vandaag pas weer internet dus het was er niet eerder van gekomen.
Het gaat in Hengelo iig erg goed, leuke baan met erg leuke mensen en het bevalt weer prima om hier te zijn.
Heel veel plezier en succes met je studie.
liefs