...
Door: Martine
Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine
17 November 2006 | Portugal, Almograve
Linda, thanks voor je mail! Zet hem op daar!
Robert, heb een mooi voorbeeld van een bouwbedrijfje dat een leuk 'projectje' heeft gedaan. Kijk maar eens op www.atmospherehotels.pt. De man van onze portugese lerares heeft dit huis in modern en oude stijl gebracht, leuk?
Enne, Erwin gefeliciteerd met je prins zijn! Dat was vast weer een gezellig avondje, aan de foto's te zien! Wordt een 'vruchtbaar' carnaval, haha!
18 November 2006 - 20:50
Linda:
Gaat zeker lukken en jullie natuurlijk ook daar he?
We mailen...
Liefs -
19 November 2006 - 11:40
Marjo, Corrie, Huib,:
Hallo Tinus
Even de groeten vanuit Eindhoven. Je ouders zijn hier op bezoek om ons huisje te bewonderen samen met Adri en Bert. Ik heb een klein cadeautje meegegeven voor jou, krijg je over een maandje. Leuk dat je pa en ma komen om lekker kerst in de caravan te vieren. Kerstboompje komt zeker wel mee. Hopelijk komen de koeien heel gauw. Je moeder heeft je brief zaterdag ontvangen, erg leuk. Onderweg naar Geldrop heerlijk genoten van je briefie. Tot gauw en tot het volgende berichtje. Veel groeten van ons allemaal. -
05 December 2006 - 15:51
Fam Den Engelsen:
Hoi frans en martine. Leuk om weer even op de hoogte te zijn, alle stukjes gelezen en de foto's bekeken. Toch wel een beetje jammer Frans,een deutsch! Moest dat geen NewHolland worden??Dit vind je neef allemaal goed?Stan en Maaike hebben nog steeds geen kleintje..maargoed dat nieuws bereikt Portugal wel haha. En ik vroeg me af..vieren jullie ook sinterklaas met z'n tweeen? Lootjes getrokken zeker?Wij hebben vanavond weer ons spel.Dat wordt weer een fanatiek avondje..We kopen allemaal kadootjes en gaan dan dobbelen..errug leuk!
De groeten van fam. den Engelsen
ps: leuk om te horen dat de kalender is aangekomen...was de wc eigenlijk ook buiten?? of kan de kalender binnen hangen? -
10 December 2006 - 05:49
The Aussies:
Hee martine en Frans,
Hoest daar in Portugal? Net zo lekker weer als hier in Australie? We zijn net bij Neville Haddon geweest en hebben t bedrijf ff bekeken en een heel tijd gepraat over van alles en nog wat.... Echt hartstikke leuk en interessant, ken me voorstellen dat je daar een mooi tijd gehad heb.
Je moet de groeten hebben van de Fam. Haddon. Ze zouden kijken of ze werk voor ons hadden, dus misschien dat wij daar ook nog ff aan t werk raken, lijk ons wel leuk! Hoest met de bouw en met de overige vorderingen, gaan jullie al bijna melken?
Nou suc6 met alles en tot mails....
Groet Rens en Nico