carnavalskiekjes
Door: Martine
Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine
02 Maart 2007 | Portugal, Almograve
Hier nog effe wat carnavalskiekjes (is weer eens wat anders!) En een prettig weekend allemaal!
Groetjes Tien
O'ja Leedert, effe een pieper-update voor je... Deze week 'proefveldje' 2 klaargemaakt. Wat vindt je ervan?
03 Maart 2007 - 20:53
Groetuit Geldrop:
leuke plaatjes Martiene zo te zien heb je goed genoten van je weekje polderen, hopelijk kun je er weer goed tegen .Hier alles oke ik ben alleen een jaartje ouder geworden en aan verjaardagen heb ik niet zo veel behoefte want dat wil zeggen dat er weer een cijfertje er bij staat. Veel lieve groetjes en een abraso de Adri en Bert -
04 Maart 2007 - 17:28
Linda:
He Martine,
Lachen die foto's van carnaval.
Lekker om weer ff terug te zijn he?
Bevalt het verder goed?
xx Linda -
10 Maart 2007 - 12:33
Leendert:
Ja de kleintjes zien er gezond uit. Volgens mij heb je talent. Zorg je wel dat ze genoeg te eten en te drinken krijgen? Anders krijgen ze uitslag.
Alaaf -
14 Maart 2007 - 19:07
Groet Uit Eindhoven:
Hey Nichie
Wauw weer lekker energie opgedaan in Nederland. Zo te zien was het helemaal top. Sommige dingen moet je gewoon blijven doen...
Wij gaan onze tuin opknappen, wel minder werk dan jullie 'tuin'. Over 3 weken ga ik na 10 weer terug naar Curacao voor een lekkere vakantie met Hugo. Lekker duiken en snorkelen. Veel succes daar en veel groeten van Marjo en Hugo. -
14 Maart 2007 - 23:50
Natasja En Michael:
Hey,
Leuk hoor de nieuwe foto's!
hoe gaat het met jullie?
Hier komt het mooie weer er al weer aan (tenminste deze week) dus dan zal het bij jullie helemaal wel lekker zijn!
Goed voor de piepers!!!
Groetjes en tot mails!