regen
Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine
23 Januari 2007 | Portugal, Almograve
23 Januari 2007 - 18:40
Annet:
wel lachen daar,n wonder dat ze nog diezelfde dag aan de start kwamen maluka portugezen. enne,misschien batterijtjes opladen?hoe is het met de aardbijtjes,op??dikke kus... -
23 Januari 2007 - 19:23
Stan:
Goed te horen dat jullie aan de conditie werken, kan dat luie zweet er een beetje uit, hahahaha. Is dat in of zo, die buitenlandse MTB wedstrijden. Jullie in Portugal, Rens en Nico in Australie, ik kom niet verder dan Schoorl of telt dat ook een beetje als buitenland.
Groetjes Stan en natuurlijk het heeeeeeeele gezin! -
23 Januari 2007 - 20:16
Frank:
He ampt en martine,
Leuk hoor zo'n wedstrijdje, maar die pauze lijkt me een beetje overbodig voor die afstand..
Hier heeft inderdaad een lekker windje gestaan. Alles is nu wel weer een op orde hoor. Er was zelfs een vrachtwagen van de brug gewaait in de W'meer!
Succes met graszaaien.
Groeten Frank. -
23 Januari 2007 - 20:51
Leendert:
Hallo Mensen van het goede leven,
Eindelijk heb ik na maanden zoeken jullie site gevonden en ik moet zeggen zonder wachtwoord is dat een stuk makkelijker. Maargoed, ik zie op alle foto's dat er een hoop is gebeurt sinds begin december. Vooral de entree van Hoeve Ampt en het terras zien er goed uit. Oh ja, goed om te horen dat het aardappelseizoen begonnen is en dat Martine deze serieuze en moelijke taak op zich heeft genomen. Als je vragen hebt, iets nodig of als ik moet helpen rooien of selecteren hoor ik het wel. Voor de rest gewoon nat houden net als de boer...
Ik zal me aanmelden bij de nieuwe berichten service om van af nu op de hoogte te blijven.
Groeten van een nederlandse pieperboer
23 Januari 2007 - 22:37
Rens:
Wat een verhaal ampt! Je weet nu in iedergeval hoelaat je bij de volgende wedstrijd aanwezig moet zijn en dat een goed ontbijt van tevoren overbodig is!
Hier gaat t prima, temp. begint weer te klimmen en zondag hebben we gefietst langs de Magaret river, prachtig!
Nou, suc6 met alles en we houden contact...
Groetjes Rens -
24 Januari 2007 - 08:48
René:
Hé Martine en Ampt,
Nou het heeft hier weer gesneeuwd vannacht! Net een mooi wit laagje met een mooi zonnetje over Leeuwarden! Maar had je niet twee rondjes kunnen doen op die fiets van je joh?
De groeten maar weer!
René -
26 Januari 2007 - 19:57
Blom:
haha ik lees dat martine een akkerbouwtak heeft opgezet naast de koeien
volgende keer als we weer komen moeten we waarschijlijk rooien.
gr blom -
26 Januari 2007 - 20:08
Corry:
heerlijk hoor dat fietsen, even de vet rolletjes weg werken. leuk dat er nu ook een paar meiden mee gaan,de aanhouder windt,zie je wel.groetjes.