he he het jaar is weer begonnen!!! - Reisverslag uit Almograve, Portugal van Frans en Martine Ampt/Westende - WaarBenJij.nu he he het jaar is weer begonnen!!! - Reisverslag uit Almograve, Portugal van Frans en Martine Ampt/Westende - WaarBenJij.nu

he he het jaar is weer begonnen!!!

Door: Martine of Frans

Blijf op de hoogte en volg Frans en Martine

14 Januari 2007 | Portugal, Almograve

Zo, de oliebollen zijn weer wat gezakt en de kater is weer weg, we kunnen er weer tegenaan dit jaar. Iedereen is natuurlijk alweer druk bezig met zijn goede voornemens, dus wij ook. We zijn lekker begonnen met de nieuwjaarsduik. Carmen was er ook bij en het was afzien hor. Zeewater van 16 graden en uit het water zonnig en 20+ graden. Echt weer voor erwtensoep met worst dachten wij.(van UNOX)Na heerlijk opgedroogd te zijn in zwembroek en bikini's. Leuk! Verder genieten we nog steeds elke dag. 6 januari ging de Dakar-rally vanuit Lissabon van start en die kwam vlak bij ons langs, dus wij konden het niet laten om daar even een kijkje te gaan nemen en dat was werkelijk een FANTASTISCHE dag. We hadden een mooi plekje opgezocht langs de baan in een scherpe bocht waar ze met het grote geweld aan kwamen razen, flink in de ankers moesten om vervolgens alle pk's die ze bij zich hadden weer aan te spreken om zo snel mogelijk hun weg te vervolgen. We waren met een groepje van 25 Nederlanders, hadden de bbq meegenomen dus dat was een groot feest(zie foto's) Nou, weer mooi geweest, we hebben nu zelf internet, dus misschien komt er nu wat vaker een update van de site Groeten van Frans, en van Martine ook wel denk ik, maar dat kan ik nu even niet vragen, doei

• 14 Januari 2007 - 19:22

Robert:

He Frans en martine
    Dat ziet er allemaal geweldig uit zeg.
    Wij hebben afgelopen jaar de nieuwjaarsduik overgeslagen, maar zoals jullie dat doen lijkt het mij ook nog wel aarig!!
    Mooie fotó's van de dakar en jullie stekkie.
    Veel goeds toegewenst

groet
    robert

• 15 Januari 2007 - 13:19

Annet:

leuk al die fotos kijken.wat
    is het toch lekker weer bij jullie.nog 2 maandjes en dan...neem ik ook een duik bij jullie in de oceaan!!xxx

• 15 Januari 2007 - 17:51

Nicolette:

Hoi Frans En Martine,

Een geweldig duo zijn jullie. Tot nu spreekt elke foto van jullie gezichten voor zich. Jullie zien er happy uit! Goed hoor! Vanuit A'dam ook happy nieuws... Ro en ik gaan trouwen! Roderick heeft mij in november gevraagd. De grote dag zal zijn op zaterdag 1 september. Wie weet zijn jullie in de buurt en kunnen jullie het feestje bijwonen. De uitnodiging volgt hoor! Het voelt heerlijk en heb echt zin in een feestje. Succes met alles daar en wie weet komen we, de meiden ook eens een bezoekje plegen!Groetjes van Nicolette

• 15 Januari 2007 - 18:39

Karin:

Hey lieve Tinus en Frans
    't is al weer ff geleden dat ik jullie pagina heb bekeken. Druk geweest met van alles (vertel ik nog wel)
    In ieder geval errug leuk om te zien en te lezen dat jullie je goed vermaken en leuk ook dat jullie inmiddels alweer zo'n clubje mensen om je heen hebt verzameld.
    Hoorde dat de kerstdagen fijn waren zo met paps en mams..leuk!
    Hey lieve mensen, heel veel liefs en ik ga jullie site wat vaker bezoeken
    Karin

• 16 Januari 2007 - 09:20

Corry:

lieve kids, wat een mooie plaatjes geschoten en wat een gebeuren daar in Lissabon. prachtig om mee te maken.Huipie had daar graag bij geweest.Maar ach je kunt niet alles hebben he.wie weet. Hebben jullie de draadt al op gepakt???? van 't jaar.groetjes dikke kus

• 17 Januari 2007 - 17:52

Vincent En Marjan:

he tinus en frans!
    wat een leuke foto's weer op de site, en wat gaaf dat de DAKAR zo dicht in de buurt was, ziet er gezellig uit hoor.
    Leuk jullie nieuwjaarsduik,ook mooie foto's van gemaakt.Enne zo te zien is het nog steeds aangenaam weertje bij jullie!Lekker hoor!
    Wij zijn nog steeds druk met het regelen van de bruilft, erg leuk om te doen. Hopelijk komen jullie dan ook, hebben elkaar al zo'n tijd niet gezien! Hoop dat alles goed gaat en laat snel weer wat horen!

groetjes vincent en marjan